Caldic logo

Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

Caldic kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tämän tietosuojalausunnon tarkoitus on tiedottaa käyttäjiä toimintaperiaatteistamme ja tavoista, joilla käytämme tietojasi.

Caldic (”Caldic” tai ”me”) kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen. Tällä tietosuojalausunnolla haluamme tiedottaa työskentelymenetelmistämme ja tavasta, jolla rekisterinpitäjänä keräämme ja saatamme käyttää verkkosivustomme kautta antamiasi tietoja.

Selailu
Kun selaat verkkosivustollamme, emme pyydä sinua antamaan mitään henkilötietoja. Sen sijaan seuraamme napsautustoimintaasi jokaisella vierailukerralla. Tämä tarkoittaa sitä, että rekisteröimme avaamasi sivut, pyytämäsi kohteet ja sivun, jonka kautta poistut sivustoltamme. Teemme näin vain mitataksemme joidenkin sivustomme ominaisuuksien herättämää kiinnostusta ja muokataksemme tarjontaamme asiakkaillemme paremmin sopivaksi. Näitä tietoja käytetään yksinomaan omaa tutkimustamme varten.

Uutiskirje
Jos olet tilannut Caldic-uutiskirjeen, lähetämme sinulle sähköpostitse säännöllisiä tiedotteita innovaatioista, uutisista, tuotteista ja markkinatrendeistä. Entä jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi? Silloin voit perua tilauksesi napsauttamalla uutiskirjeissä olevaa linkkiä tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen communications@caldic.com.

Linkit
Caldicin sivustolla on linkkejä ulkopuolisiin verkkosivustoihin. Caldicin ei voida katsoa olevan vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojasta.

Yhteydenotto-ohjeet
Jos sinulla on muita tietosuojakäytäntöihimme ja -toimintatapoihimme liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä Caldiciin. Voit lähettää sähköpostia yritysviestinnän osastollemme osoitteeseen communication@Caldic.com.
Sinulla on myös oikeus tehdä valvontaviranomaiselle valitus tietosuojaan liittyvistä menettelytavoistamme, mutta paras ratkaisu olisi se, että ilmoittaisit asiasta ensin meille, jotta voimme korjata ongelman. Alankomaiden valvontaviranomaisen tiedot:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG
Alankomaat
Puhelin: +31 (0)70 - 888 85 00

Kerätyt henkilötiedot ja niiden käsittelyn oikeusperuste
Saatamme kerätä ja käyttää erityyppisiä henkilötietoja verkkosivustomme kävijöistä, asiakkaista ja toimittajista sekä mahdollisista asiakkaista ja toimittajista liiketoiminnan oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Teemme tämän varmistaaksemme liiketoimintamme tehokkuuden ja luodaksemme sisältöä ja palveluita, jotka ovat asiakkaillemme oleellisia.
Keräämme tittelisi, etunimesi, sukunimesi, yhteystietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, yrityksesi nimen ja kiinnostuksen kohteesi, kun otat meihin yhteyttä tai kun tilaat uutiskirjeemme.
Saatamme kerätä joitain muita henkilötietoja ollessamme yhteydessä kanssasi.
Saatamme kerätä joitain henkilötietoja, kun ilmoitat verkkosivustoillamme olevista ongelmista.
Keräämme sinusta ja sivustollemme kohdistuvasta vierailustasi tiettyjä teknisiä tietoja (esimerkiksi verkkotunnus, jolta saavut verkkosivustollemme, IP-osoitteesi, selaintyyppisi ja -versiosi, käyttöjärjestelmäsi ja -alustasi, sivuston käytön päivämäärät ja kellonajat, verkkosivustot tai linkit, joiden kautta käytät verkkosivustoamme, kirjautumistiedot, tarkastelemiesi tai hakemiesi tuotteiden tai palveluiden tiedot ja täydelliset URL-osoitteet.

Henkilötietojen käyttö
Keräämme ja käytämme verkkosivustomme kävijöiden, asiakkaidemme ja toimittajiemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja toimittajiemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
Meiltä pyytämiesi tuotteiden, palveluiden ja tietojen tarjoaminen sinulle sekä välillämme olevien sopimusten mukaisten velvoitteiden suorittaminen.
Yhteydenpito kanssasi ja mahdollisten viestien tallentaminen.
Sähköpostiuutiskirjeiden lähettäminen (voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa käyttämällä sähköpostiviesteissä olevia linkkejä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen communication@caldic.com) ja palveluitamme koskevien markkinointitietojen tarjoaminen sinulle luvallasi.
Sivuston hallinta- ja suojaustarkoitukset, sivustojemme hyödyllisyyden parantaminen, kävijämäärien ja kävijöiden käyttämän tekniikan seuraaminen, verkkosivuston parantaminen ja sen varmistaminen, että sivuston sisältö näytetään tehokkaasti.
Verkkosivustomme hallinta järjestelmänvalvojana sekä sisäisten toimintojen suorittaminen, esimerkiksi vianmääritys, data-analyysi, testaus, tutkimus ja tilastolliset tarkoitukset sekä kyselyt.
Tuotteisiimme ja/tai palveluihimme tekemiemme muutosten ilmoittaminen.
Sovellettavan lainsäädännön, asetusten ja toimintaohjeiden noudattaminen sekä oikeudelliset ja hallinnolliset tarkoitukset.

Henkilötietojen jakaminen
Yllä mainittujen tahojen lisäksi jaamme sivustomme kävijöiden tietoja sekä nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidemme ja toimittajiemme henkilötietoja tarvittaessa seuraaville kolmansille osapuolille:
Konsernimme jäsenet eli tytäryhtiöt ja holding-yhtiöt sekä niiden tytäryhtiöt.
Tietyt kolmannet osapuolet, kuten liiketoimintakumppanit ja palveluntarjoajat (esimerkiksi CMS-palveluiden tarjoajat, IT-osasto, kirjanpito, tekniset palvelut, maksupalvelut ja toimituspalvelut), jotta voimme toteuttaa joko näiden osapuolten tai sinun kanssasi tekemämme tavaroidemme tai palveluidemme tarjoamiseen liittyvät sopimukset.
Muut kolmannet osapuolet, jos lakisääteisten velvoitteidemme täyttäminen tai oikeudelliset toimet sitä vaativat.
Muut kolmannet osapuolet, jos omien, sinun ja/tai muiden osapuolten etujen, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen sitä vaatii.

Henkilötietojen siirto- ja tallennuskohteet
Verkkosivustomme kävijöiltä sekä nykyisiltä ja potentiaalisilta asiakkailtamme ja toimittajiltamme kerättyjä henkilötietoja voidaan siirtää ja tallentaa vain Euroopan talousalueella oleviin kohteisiin. 
Siten varmistetaan tällaisten henkilötietojen ja arkaluonteisten tietojen riittävä suojaus. 
Sinulta keräämiämme henkilötietoja ja luottamuksellisia tietoja käsittelee myös henkilöstö, joka työskentelee joko meille tai jollekin toimittajallemme. Heitä ovat myös muun muassa tukipalveluja tarjoava henkilöstö. 
Varmistamme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin keinoin, että kaikkia henkilötietojasi käsitellään suojatusti ja tämän tietosuojalausunnon sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Se tarkoittaa muun muassa seuraavanlaisten suojakeinojen käyttöönottoa (lisätietoja saa vaatimustenmukaisuudesta vastaavalta päälliköltä edellä mainituin yhteystiedoin): vain valtuutetut työntekijät voivat käyttää ja käsitellä henkilötietoja, henkilötiedot tallennetaan tiettyihin suojattuihin ja valvottuihin kansioihin ja henkilötietoja käsitteleville työntekijöille annetaan tietoturvaan liittyvää koulutusta. 
Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme.
Kun olemme antaneet sinulle tai olet itse määrittänyt salasanan, jolla voit käyttää tiettyjä verkkosivustojemme osia, olet vastuussa tämän salasanan pitämisestä luottamuksellisena.
Ehkäisemme vastaanottamiemme henkilötietojen luvattoman käytön tiukoilla menettelytavoilla ja tietoturvatoiminnoilla. 
Verkkosivustomme saattavat sisältää ajoittain linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja linkkejä tällaisilta sivustoilta. Jos napsautat tällaiselle verkkosivustolle johtavaa linkkiä, huomaa, että niillä on omat tietosuojakäytäntönsä. Emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia tällaisista käytännöistä. Tutustu näihin käytäntöihin, ennen kuin annat näille verkkosivustoille mitään henkilötietojasi.

Henkilötietojen säilyttäminen
Tallennamme henkilötietosi rajoitetuiksi ja asianmukaisiksi ajanjaksoiksi henkilötietojen säilyttämistä koskevan käytäntömme mukaisesti.
Tarkistamme henkilötietosi säännöllisesti sen varmistamiseksi, että niitä säilytetään vain asianmukaisen ajanjakson verran.
Omiin henkilötietoihin liittyvät oikeudet
Sinulla on tiettyjä hallussamme oleviin henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista on henkilötietojen tietosuojakäytännössä.  
Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksia, ota yhteyttä vaatimustenmukaisuudesta vastaavaan päällikköömme (yhteystiedot yllä).
Käsittelemme kaikki henkilötiedot omien oikeuksiesi mukaisesti, kussakin tapauksessa sovellettavan lainsäädännön vaatimassa laajuudessa ja vain kyseisen lainsäädännön mukaisesti (mukaan lukien mahdollisesti sovellettavat aikarajoitteet ja muut vaatimukset, jotka koskevat maksuja ja veloitettavia summia).

Vastuuvapauslauseke
Tällä verkkosivustolla olevat tiedot on tarkoitettu vain yleiseen tiedottamiseen. Nämä tiedot ovat Caldicin tarjoamia, ja vaikka pyrimme pitämään tiedot oikeina ja ajan tasalla, emme anna lupauksia tai takuita liittyen verkkosivustoon tai tietoihin, tuotteisiin, palveluihin tai markkinoihin tai niihin liittyviin kaavioihin. Tällaisiin tietoihin luottaminen on tämän vuoksi omalla vastuullasi.
Me emme ole missään tapauksessa korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, epäsuorasta tai seuraamuksellisesta menetyksestä tai vahingosta tai mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on seurausta tietojen menetyksestä, tai tuotoista, jotka ovat seurausta tai jotka liittyvät tämän verkkosivuston käyttöön.
Tällä verkkosivustolla on linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole Caldicin isännöimiä. Tällaisten sivujen sisältö tai käytettävyys eivät ole hallittavissamme. Voit lisätä sivustollemme vievän linkin, mutta käytä vain yrityksemme aloitussivulle (www.caldic.com) johdattavaa osoitetta. Ja jos lisäät tämän linkin jonnekin, ilmoita siitä meille sähköpostilla osoitteeseen communication@caldic.com.  
Pyrimme parhaamme mukaan pitämään verkkosivuston hyvässä toimintakunnossa. Caldic ei kuitenkaan ole vastuussa eikä korvausvelvollinen toimintoihimme liittyvistä muuttuneista tiedoista tai siitä, että verkkosivustomme ei ole tilapäisesti käytettävissä meistä riippumattomien teknisten ongelmien vuoksi.