Caldic logo
Assistant Caldic Vacancies
21 June 2018

QHSE Medewerker

Belgium, Hemiksem

Full time

Voor onze vestiging in Hemiksem zijn wij op zoek naar een QHSE medewerker. In deze functie werk je samen in een team van Safety Data specialisten met als doel de Safety Data en REACH informatie actueel te houden en daarmee in compliance te zijn met wet- en regelgeving. Als Medewerker QHSE heb je affiniteit met de chemische sector en productveiligheid.

Het betreft een zeer administratieve functie en je weet prioriteiten en orde te stellen in je werkzaamheden. De uitdaging in deze functie als QHSE medewerker zit hem in de veelzijdigheid en de grote verantwoordelijkheid die deze functie met zich meedraagt. Daarnaast ben je ook bereid tot het volgen van verplichte bijscholingen.

About you

Caldic Benelux is een solide organisatie met een langetermijnvisie. We investeren altijd met het oog op de toekomst en investeren dan ook graag in jou. Jouw persoonlijkheid laat zich omschrijven als flexibel, verantwoordelijk, initiatiefrijk en stressbestendig. Je hebt een sterk administratief inzicht, beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je werkwijze kenmerkt zich als accuraat, oplossings-, klant- en resultaatgericht.

Verder beschik je over:

  • TSO of Bachelor werk-/denkniveau, bij voorkeur richting Chemie/Fysica
  • 0 tot 2 jaar werkervaring op het gebied van Kwaliteit of Chemie
  • sterk administratief onderlegd
  • Kennis van REACH is een pré
  • goede kennis van Microsoft Office
  • kennis van ERP-systemen is een pré
  • een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Franse taal is een pré

Our offer

Als QHSE Medewerker bieden wij jou:

Vrijheid In een groeiende onderneming als Caldic krijg je de vrijheid om initiatief te tonen. Door het tonen van ondernemerschap krijg je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan een succesvolle toekomst van Caldic,  maar ook aan die van jezelf. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen, aan doorgroeimogelijkheden geen tekort. 

Vertrouwen & waardering Wij hebben vertrouwen in jouw kennis en kunde en bieden je daarom de hierboven genoemde vrijheid. Maar ook geven wij onze blijk van waardering en vertrouwen door goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor onze mensen te bieden. Een solide relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen is dan ook ons streven.  

Uitdaging Doordat wij je de kans bieden onze gehele onderneming te leren kennen bevind je je steeds in een andere setting en leer je nieuwe mensen kennen. Het is een dynamische functie in een internationaal opererende organisatie, waar - verrassend genoeg - kleine hechte teams nauw samenwerken en de lijnen kort zijn.

About us

Caldic is an international distributor and producer for the chemical sector as well as for food and technical markets. We operate from 28 entities with 45 locations in 18 countries throughout Europe, Asia and North America and serve a variety of markets. Caldic is now a major player, acting as a valuable intermediary between customers and suppliers by offering services which add value to products for our customers. We provide our customers and suppliers with an extensive chemical distribution network. Thanks to our experience, we have developed knowledge of many products in various markets and applications. Our goal is to continuously improve our performance. Besides the distribution of chemical products, we place high priority on additional services for our customers. This results in logistic services, customized formulations and processes.