Caldic logo
Working at Caldic Traineeship Microsoft AX
8 August 2018

Traineeship dynamics AX specialist

the Netherlands, Rotterdam

Full time

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij opgeleid worden tot een Dynamics AX specialist? Vind jij het leuk om mee te draaien in ons internationale team van specialisten waarbij je direct invloed hebt op de resultaten? Spreekt de combinatie van bedrijfsprocessen optimaliseren en werken met de nieuwste Microsoft technologieën je aan? Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

Ons traineeship start met een inwerkprogramma van 4 tot 8 weken. Tijdens het inwerkprogramma doe je, door middel van zelfstudie, trainingen, praktijk casussen en coaching, ervaring op met het AX ERP systeem van Microsoft Dynamics. Ook word je bekend gemaakt met de bedrijfsprocessen binnen Caldic.

In de eerste periode van het traineeship ben je werkzaam binnen ons support team. Na ongeveer een jaar heb je je ontwikkeld tot een Junior Consultant ERP en ga je aan de slag met projecten bij onze bedrijven in Europa, Azië en Noord Amerika. Als consultant maak je, specifiek gericht op onze bedrijfsprocessen, de vertaalslag van IT naar de oplossing voor onze bedrijven. Je houdt je (onder supervisie van een Medior/Senior Consultant) bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het definiëren van rapportages
  • Het specificeren van documenten
  • Het inrichten van autorisaties
  • Het ondersteunen van key-users in werkgroepen
  • Het implementeren van diverse modules van de Microsoft Dynamics oplossing

Het traineeship start per 1 september dus wees er snel bij met solliciteren!

Wat neem je mee?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Logistiek of een soortgelijke richting;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • (Stage)Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré.

Om deze rol verder tot een succes te maken ben je gericht op het behalen van resultaten en een goede samenwerking met collega’s. Je kunt autonoom werken en je integreert soepel in een team. Jouw werkwijze kenmerkt zich als accuraat en creatief en je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Je bent ambitieus, leergierig en je bent op zoek naar een organisatie die gaat voor de lange termijn waarbij je voldoende uitdagingen krijgt om jezelf te ontwikkelen en je loopbaan verder vorm te geven.

Wat bieden wij je?

Een afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een internationale onderneming. Je werkt vanuit een mooi pand in het scheepsvaartkwartier in Rotterdam. Je krijgt hier letterlijk en figuurlijk de ruimte: een fijne zelfstandige werkplek en veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij ruimte is voor jouw initiatieven. Wij bieden jou een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een plezierige werkomgeving in een enthousiast team. 

Je zal werken bij ons internationale hoofdkantoor, dus dit betekent presteren op het hoogste niveau! We bieden als tegenprestatie o.a. een goed salaris, bonusregeling, pensioenregeling, laptop, mobiele telefoon, flexibiliteit, ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden en een leuke en leerzame werkomgeving. Maar wat je eigenlijk veel belangrijker vindt... is dat je veel vrijheid hebt, snel kan doorgroeien en onderdeel uitmaakt van een team collega's die behoren tot de besten in hun vak.

Over ons

Caldic focust zich op de productie en distributie van basischemicaliën, specialiteiten, voedingsingrediënten en technische producten. Voor alle activiteiten geldt dat ons service georiënteerde karakter onderscheidend is; naast een uitgebreid productportfolio en waarde verhogende services bieden we in-house technologische services en logistieke oplossingen. Hiermee komen we tot business-to-business, gepersonaliseerde oplossingen voor de klant en bieden we voor onze leveranciers de meest efficiënte weg naar hun markt. We werken met ruim 1.100 medewerkers in 28 vestigingen in 18 landen. Caldic maakt een sterke groei door, zowel geografisch als qua activiteiten. Dit wordt gerealiseerd door succesvolle acquisities en autonome groei.