Caldic logo

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Caldic respekterer beskyttelsen af privatlivets fred. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart. Med denne erklæring ønsker vi at informere dig om vores procedure og anvendelse af dine oplysninger.

Caldic ("Caldic" eller "vi") respekterer din ret til beskyttelse af personlige oplysninger. Med denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger ønsker vi at informere dig om vores arbejdsprocedure og måden, hvorpå vi indsamler og kan bruge de oplysninger, du giver os via vores websted som dataansvarlg

Surfing
Når du surfer på vores websted, beder vi dig ikke om at udlevere nogen personlige oplysninger, men hver gang du besøger vores websted, overvåger vi dog, hvad du klikker på. Dette betyder, at de sider, du besøger, de destinationer, du anmoder om, og den side, som du lukker vores websted fra, bliver registreret. Dette gør vi udelukkende for at måle interessen for visse aspekter af vores websted og for bedre at kunne tilpasse vores tilbud til vores kunder. Disse oplysninger bruges udelukkende til vores egne undersøgelser.

Nyhedsbrev
Hvis du er tilmeldt Caldics nyhedsbrev, vil vi regelmæssigt informere dig via e-mail om innovationer, nyheder, produkter og tendenser på markedet. Ønsker du at framelde dig nyhedsbrevet? Så kan du afmelde det ved at klikke på de links, der er angivet i e-mailene eller ved at kontakte os på communications@caldic.com.

Links
Caldic indeholder links til eksterne websteder. Caldic kan ikke holdes ansvarlige for beskyttelse af personlige oplysninger på andre websteder.

Sådan kontakter du os
Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til vores politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og fremgangsmåder, kan du kontakte Caldic. Du kan sende en e-mail til vores kommunikationsafdeling på communication@Caldic.com.
Du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed over vores politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, men vi foretrækker dog, at du retter henvendelse til os først, så vi kan rette op på problemet. Oplysninger om tilsynsmyndigheden i Holland er angivet nedenfor:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG
Holland
Telefon: +31 (0)70 - 888 85 00

Personlige oplysninger, vi indsamler, og retsgrundlaget for behandling
Vi indsamler og bruger muligvis forskellige typer af personoplysninger om de besøgende på vores websted, kunder, leverandører og potentielle kunder og leverandører for at forfølge virksomhedens legitime interesser. Dette gør vi for at sikre en effektiv drift af vores virksomhed og skabe indhold og tjenester, der er relevante for vores kunder.
Vi indsamler din titel, dit fornavn, efternavn, dine kontaktoplysninger, herunder din e-mailadresse, navnet på din virksomhed og dine interesseområder, når du konktakter os, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi indsamler muligvis visse andre personlige oplysninger, når vi kommunikerer med dig
Vi indsamler muligvis visse personlige oplysninger, når du indrapporterer problemer med vores websted(er)
Vi indsamler visse tekniske oplysninger om dig og dit besøg på vores websted(er) (f.eks. fra hvilket internetdomæne, du åbner vores websted(er), din IP-adresse, din browsertype og -version, dit operativsystem og din platform, dato og tidspunkt for dine besøg på vores websted(er), de websteder eller links, du bruger til at åbne vores websted(er), loginoplysninger, oplysninger om produkter eller tjenester, der vises eller søges på, og de fulde URL-adresser (Uniform Resource Locators)

Sådan bruger vi personlige oplysninger
Vi indsamler og bruger personoplysninger om de besøgende på vores websted, kunder og leverandører og potentielle kunder og leverandører til følgende formål:
At levere de produkter, tjenester og oplysninger, du beder os om, og at udføre vores forpligtelser i henhold til kontrakter, vi har indgået med dig.
At kommunikere med dig og registrere al kommunikation.
At sende dig nyhedsbreve via e-mail (du kan når som helst afmelde ved hjælp af links, der er angivet i e-mailene, eller ved at sende en e-mail til communication@caldic.com) og at give dig markedsføringsoplysninger om vores tjenester i enkelte tilfælde, hvis du accepterer dette.
At styre webstedet og til sikkerhedsmæssige formål, at gøre vores websted(er) mere brugbare for dig, indhente viden om besøgstal for websteder og den teknologi, de anvender, samt at forbedre vores websted og sikre, at indholdet præsenteres på en effektiv måde
At administrere webstedet og til intern drift, herunder til formål som fejlfinding, dataanalyse, udførelse af tests, research og statistik og undersøgelser.
At informere dig om ændringer af vores produkter og/eller tjenester.
At overholde gældende love, bestemmelser og adfærdskodekser samt til retlige og administrative formål.

Sådan deler vi dine personlige oplysninger
Ligesom parterne nævnt ovenfor deler vi også de besøgende på vores websteds, kunder og leverandørers og potentielle kunder og leverandørers personlige oplysninger, i det omfang det er nødvendigt, med følgende tredjeparter:
Alle medlemmer af vores koncern, hvilket vil sige vores datterselskaber, vores øverste holdningsselskaber og deres datterselskaber.
Udvalgte tredjeparter, herunder forretningspartnere og serviceudbydere (f.eks. leverandører af CMS, IT, regnskab, tekniske, betalings- og leveringstjenester) med henblik på at udføre enhver kontrakt, vi indgår, enten med dem eller med dig om at levere vores varer og tjenester.
Andre tredjeparter, hvis dette er nødvendigt for at overholde vores retlige forpligtelser, eller grundet påbudte handlinger.
Andre tredjeparter, hvis dette er nødvendigt for at beskytte vores eller dine rettigheder, ejendom eller sikkerhed og/eller andres.

Hvor vi overfører og gemmer vi dine personlige oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler fra vores websteds besøgende, kunder og leverandører og potentielle kunder og leverandører må kun overføres til og gemmes på destinationer inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. 
Dermed kan vi sikre tilstrækkelig beskyttelse af sådanne personlige og følsomme personoplysninger. 
De personlige og følsomme personoplysninger, som vi indsamler fra dig, behandles også af medarbejdere, der arbejder for os eller for en af vores leverandører. Dette inkluderer medarbejdere, der bl.a. er involveret i at levere supporttjenester 
Vi gennemfører alle de nødvendige tiltag for at sikre, at alle dine personlige oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og gældende lovgivning, herunder ved at etablere visse sikkerhedsforanstaltninger (som du kan indhente yderligere oplysninger om ved at kontakte vores compliance manager via kontaktoplysningerne ovenfor), herunder: Kun autoriserede medarbejdere har adgang til og må arbejde med personoplysninger. Personoplysninger gemmes i særlige mapper, der er beskyttet og overvåget. Medarbejdere, der arbejder med personoplysninger, uddannes i informationssikkerhed. 
Alle oplysninger, du videregiver til os, gemmes på vores sikre servere.
Hvis vi har udleveret en adgangskode til dig, eller du har valgt en adgangskode, der giver dig mulighed for at tilgå visse dele af vores websted(er), er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig.
Når vi har modtager personlige oplysninger, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang. 
Vores websted(er) kan til enhver tid indeholde links til og fra websteder fra tredjeparter. Hvis du klikker på et link til et af disse websteder, skal du være opmærksom på, at de har deres egne politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, og at vi ikke er ansvarlige eller erstatningspligtige i forhold til disse politikker. Kontroller venligst disse politikker, inden du sender personoplysninger til disse websteder.
Opbevaring af personlige oplysninger
Vi gemmer kun dine personlige oplysninger i en begrænset og passende tidsperiode som angivet i vores politik om opbevaring af personoplysninger.
Vi gennemser regelmæssigt dine personlige oplysninger, som vi opbevarer for at sikre, at de kun opbevares i en passende tidsperiode.
Dine rettigheder i forbindelse med dine personlige oplysninger
Du har visse rettigheder i forbindelse med de personlige oplysninger, vi opbevarer om dig. Nærmere oplysninger om disse rettigheder er angivet i vores politik om beskyttelse af personoplysninger.  
For at udøve disse rettigheder skal du kontakte vores compliance manager ved hjælp af de oplysninger, der er angivet ovenfor.
Vi behandler alle personlige oplysninger i overensstemmelse med dine rettigheder, i hvert enkelt tilfælde kun i det omfang, det er påkrævet af og i overensstemmelse med gældende lovgivning (herunder i overensstemmelse med eventuelle gældende tidsfrister og eventuelle krav med hensyn til gebyrer og afgifter).

Ansvarsfraskrivelse
Oplysningerne på dette websted er kun til generelle oplysningsformål. Oplysningerne leveres af Caldic, og selvom vi bestræber os på at holde oplysningerne opdaterede og korrekte, fremsætter vi ingen erklæringer og giver vi ingen garantier af nogen art, hvad angår webstedet eller oplysninger, produkter, tjenester og markeder på webstedet eller relaterede billeder. Hvis du vælger at handle på baggrund af disse oplysninger, er det derfor på eget ansvar.
Vi er under ingen omstændigheder erstatningspligtige for tab eller skader, indirekte tab, følgetab, indirekte skader eller følgeskader eller nogen form for tab eller skader, der opstår som følge af tab af data eller fortjeneste som følge af eller i forbindelse med brugen af dette websted.
Via dette websted har du mulighed for at linke til andre websteder, som ikke kontrolleres af Caldic. Vi har ingen kontrol over indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. Du må gerne bruge et link til vores websted, men vi henstiller til, at du kun linker til vores hovedhjemmeside (www.caldic.com), og hvis du gør dette, bedes du underrette os via communication@caldic.com.  
Vi gør enhver tænkelig indsats for at sikre, at webstedet fungerer korrekt. Caldic er imidlertid ikke ansvarlig for og er ikke erstatningspligtig for ændrede oplysninger om vores aktiviteter eller for, at webstedet er midlertidigt utilgængeligt grundet tekniske problemer, der er uden for vores kontrol.