Traineeship Caldic Nederland

Assistant Caldic Vacancies
18 May 2017

Traineeship Caldic Nederland (Dutch)

the Netherlands, Rotterdam

Fulltime

Over de functie

Heb jij net je studie afgerond of sta je op het punt om af te studeren en ben je klaar voor de eerste stap in je carrière? Zit je vol ambitie en kun je niet wachten om je kennis en competenties in de praktijk toe te passen? Dan biedt Caldic Nederland jou een uniek traineeship aan waarbij de nadruk ligt op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de chemische industrie.

Ons traineeship is een uniek tweejarig traject verdeeld in drie disciplines van 8 maanden, waarbij je diverse functies zult vervullen binnen verschillende afdelingen. Dit kan een commerciële of financiële functie zijn, maar ook een functie in de logistiek, productie of  inkoop. Je krijgt de gelegenheid om onze onderneming niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau te leren kennen. Op deze manier kunnen wij jou zo breed mogelijk opleiden en word je klaargestoomd tot een professional binnen de chemische industrie. Binnen welke discipline jij uiteindelijk aan de slag gaat is volledig aan jou. Ons traineeship biedt een ambitieus en uitdagend carrièrepad met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge omgeving.

Over jou

Caldic Nederland B.V. is een solide organisatie met een langetermijnvisie. We investeren altijd met het oog op de toekomst en investeren dan ook graag in jou als jong talent. Je bent ambitieus en beschikt over een hoge mate van ondernemerschap, dat zich uit in een proactieve houding. Out-of-the-box denken is je op je lijf geschreven. Mee willen werken aan het succes van onze onderneming en onze klanten is jouw grootste drijfveer en je wilt waarde toevoegen aan Caldic Nederland B.V. als bedrijf. Om dit te bereiken verwelkomen we kandidaten die beschikken over:

  • een afgeronde universitaire of HBO-opleiding; bij voorkeur in een commerciële of chemische richting
  • starters met geen of maximaal 1 jaar werkervaring
  • affiniteit met de chemische industrie
  • een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • sterke communicatieve vaardigheden
  • service- en oplossingsgerichte mentaliteit

Ons aanbod

Als Trainee bieden wij jou

  • Vrijheid In een groeiende onderneming als Caldic krijg je de vrijheid om initiatief te tonen. Door het tonen van ondernemerschap krijg je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan een succesvolle toekomst van Caldic,  maar ook aan die van jezelf. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen, aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
  • Vertrouwen & waardering Wij hebben vertrouwen in jouw kennis en kunde en bieden je daarom de hierboven genoemde vrijheid. Daarnaast geven wij onze mensen een blijk van waardering en vertrouwen door goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht te bieden. Een solide relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen is dan ook ons streven. 
  • Uitdaging Doordat je de kans krijgt kennis te maken met onze gehele onderneming, bevind je je steeds in een andere setting en leer je nieuwe mensen kennen. Het is een dynamische functie in een internationaal opererende organisatie, waar - verrassend genoeg - kleine hechte teams nauw samenwerken en de lijnen kort zijn.

Over ons

Caldic Nederland B.V. is een prominente distributeur van chemische grond- en hulpstoffen voor de Benelux.  Het bedrijf is een van de zelfstandige werkmaatschappijen van Caldic, een internationaal opererende producent en distribiteur voor voedings-, farmaceutische en industriële markten met vestigingen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Caldic Nederland B.V. fungeert als link tussen leverancier en klant. Voor partnerleveranciers zijn we de meest efficiënte route richting markt, terwijl we dankzij onze eigen warehouses, productiefaciliteiten en laboratoria specifieke oplossingen bieden aan onze klanten.

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je de uitdaging aangaan? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Natasja van Gansen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.