Vacancy - Accountmanager Personal Care

Account Product Sales Manager Caldic Vacancies
30 March 2017

Account Product Manager Personal Care (Dutch)

the Netherlands, Rotterdam

Fulltime

Over de functie

Als Accountmanager Personal Care ben je binnen divisie Specialty Chemicals verantwoordelijk voor ons productenpakket Personal Care. In deze functie onderhoud en versterk je niet alleen de relaties met bestaande klanten en leveranciers, ook draag je zorg voor het uitbreiden van ons huidige klantenbestand.

Je verkoopt totaaloplossingen en  onderhandelt over leveringen en afnamecontracten. Door jouw technische productkennis en kennis van de markt ben je in staat om nieuwe producten en formuleringen te ontwikkelen en te verbeteren. Deze nieuwe producten en totaaloplossingen weet je met succes op de markt te introduceren en verkopen.

De uitdaging in deze functie als Accountmanager Personal Care zit hem in de veelzijdigheid. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor bestaande accounts, waarbij je deze klantrelaties goed onderhoudt en versterkt. Anderzijds draag je ook zorg voor het uitbreiden van het huidige klantenbestand en werk je nauw samen met leveranciers in binnen- en buitenland. Dit betekent dat je het totale proces van inkoop en verkoop beheerst.

Wij zoeken

Caldic Nederland B.V. is een solide organisatie met een langetermijnvisie. We investeren altijd met het oog op de toekomst en  verwachten ook een investering van jouw kant. Je beschikt over een hoge mate van ondernemerschap, dat zich uit in een proactieve houding. Out-of-the-box denken is je op je lijf geschreven. Meewerken aan het succes van onze klanten is jouw grootste drijfveer en je weet waarde toe te voegen aan Caldic Nederland B.V. als bedrijf. Om dit te bereiken verwelkomen we mensen die beschikken over:
  • een afgeronde Universitaire of HBO Opleiding, bij voorkeur chemische technologie of commerciële chemie
  • minstens 10 jaar relevante (internationale) commerciële ervaring in een business-to-business omgeving
  • je hebt chemisch technische affiniteit en reeds opgebouwde kennis in een personal care omgeving is een pré
  • een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • rijbewijs B en ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam
  • sterke communicatieve vaardigheden
  • service- en oplossingsgerichte mentaliteit

Wij bieden

In de functie van Accountmanager Personal Care bieden wij jou:
  • Vrijheid: In een groeiende onderneming als Caldic krijg je de vrijheid om initiatief te tonen.  Door het tonen van ondernemerschap krijg je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan een succesvolle toekomst van Caldic,  maar ook aan die van jezelf. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen, aan doorgroeimogelijkheden geen tekort.
  • Vertrouwen & waardering: Wij hebben vertrouwen in jouw kennis en kunde en bieden je daarom de hierboven genoemde vrijheid. Maar ook geven wij onze blijk van waardering en vertrouwen door goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor onze mensen te bieden. Een solide relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen is dan ook ons streven. 
  • Uitdaging: Doordat je een groot deel van de tijd ‘on the road’ bent bevind je je steeds in een andere setting en leer je nieuwe mensen kennen. Het is een dynamische functie in een internationaal opererende organisatie, waar - verrassend genoeg - kleine hechte teams nauw samenwerken en de lijnen kort zijn.

Over ons

Caldic Nederland B.V. is een prominente distributeur van chemische grond- en hulpstoffen voor de Benelux.  Het bedrijf is een van de zelfstandige werkmaatschappijen van Caldic, een internationaal opererende producent en distribiteur voor voedings-, farmaceutische en industriële markten met vestigingen in Europa, Azië en Noord-Amerika. Caldic Nederland B.V. fungeert als link tussen leverancier en klant. Voor partnerleveranciers zijn we de meest efficiënte route richting markt, terwijl we dankzij onze eigen warehouses, productiefaciliteiten en laboratoria specifieke oplossingen bieden aan onze klanten. 

Interesse

Ben je enthousiast en denk je dat jij de Accountmanager Personal Care bent die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Natasja van Gansen.