Vacancy - Caldic Nederland

Account Product Sales Manager Caldic Vacancies
6 January 2017

Account Manager Plastic & Rubber (Dutch)

the Netherlands, Rotterdam

Fulltime

 

De Account Manager Plastic & Rubber is binnen Caldic Nederland B.V. verantwoordelijk voor ons portfolio van specialistische grondstoffen en producten uit de plastic- en rubber industrie.

In deze functie onderhoud en versterk je niet alleen de relaties met bestaande accounts, ook draag je zorg voor het uitbreiden van ons huidige klantenbestand. Je introduceert nieuwe producten, verkoopt totaaloplossingen en  onderhandelt over leveringen en afnamecontracten.

Als Accountmanager Plastic & Rubber span je je in om het product portfolio van onze leveranciers in de markt te zetten. Hiervoor ga je actief de markt op om klanten te bezoeken, voornamelijk in Nederland en België. Hiermee maak je deel uit van een dynamisch Europees team en heb je toegang tot een vast netwerk van contacten dat met jouw komst verder uitgebreid zal worden.

Kortom, als Accountmanager Plastic & Rubber krijg je de ruimte om een directe bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten en tegelijkertijd aan de organische groei van Caldic Nederland B.V. op de kunststofverwerkende markt. De invulling hiervan is grotendeels aan jou. Dat wil zeggen dat collega’s, die nieuwe mogelijkheden signaleren, gehoord worden en dat je de mogelijkheid krijgt om jouw ideeën daadwerkelijk zelf uit te voeren.

Wat neem je mee?

Caldic Nederland B.V. is een solide organisatie met een langetermijnvisie. We investeren altijd met het oog op de toekomst en  verwachten ook een investering van jouw kant. Je beschikt over een hoge mate van ondernemerschap, dat zich uit in een proactieve houding. Out-of-the-box denken is je op je lijf geschreven. Meewerken aan het succes van onze klanten is jouw grootste drijfveer en je weet waarde toe te voegen aan Caldic Nederland B.V. als bedrijf. Om dit te bereiken verwelkomen we mensen die beschikken over:

  • een afgeronde Universitaire of HBO Opleiding, bij voorkeur chemische technologie of commerciële chemie
  • minstens 5 jaar relevante commerciële ervaring in een business-to-business omgeving, bijvoorbeeld bij een producent van rubber, plastic en/of kunststof
  • een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • rijbewijs B en ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam
  • sterke communicatieve vaardigheden
  • service- en oplossingsgerichte mentaliteit

Wat bieden wij je?

In de functie van Accountmanager Plastic & Rubber bieden wij jou: In een groeiende onderneming als Caldic krijg je de vrijheid om initiatief te tonen. Door het tonen van ondernemerschap krijg je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan een succesvolle toekomst van Caldic; maar ook aan die van jezelf. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen, aan doorgroeimogelijkheden geen tekort.

  • Vrijheid: In een groeiende onderneming als Caldic krijg je de vrijheid om initiatief te tonen.  Door het tonen van ondernemerschap krijg je niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan een succesvolle toekomst van Caldic,  maar ook aan die van jezelf. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen, aan doorgroeimogelijkheden geen tekort.
  • Vertrouwen & waardering: Wij hebben vertrouwen in jouw kennis en kunde en bieden je daarom de hierboven genoemde vrijheid. Maar ook geven wij onze blijk van waardering en vertrouwen door goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor onze mensen te bieden. Een solide relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen is dan ook ons streven. 
  • Uitdaging: Doordat je een groot deel van de tijd ‘on the road’ bent bevind je je steeds in een andere setting en leer je nieuwe mensen kennen. Het is een dynamische functie in een internationaal opererende organisatie, waar - verrassend genoeg - kleine hechte teams nauw samenwerken en de lijnen kort zijn.

Over ons

Caldic Nederland B.V. is een toonaangevende onderneming in Nederland op het gebied van de marketing, verkoop en distributie van chemische grond- en hulpstoffen aan de industrie. Het bedrijf is een zelfstandige werkmaatschappij van Caldic, een multinationaal opererende groep productie- en handelsbedrijven met meerdere vestigingen in Nederland en vele andere landen in Europa, Azië en Noord Amerika. Ieder van onze verkoopdivisies is gespecialiseerd in één of meerdere marktsectoren of productgroepen. Als zodanig treden wij vaak op als een verlengstuk van vele, grote binnenlandse en buitenlandse producenten en toeleveranciers.

Solliciteer!

Ben je enthousiast en denk je dat jij de Account Manager Plastic & Rubber bent die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar Natasja van Gansen (HR Manager).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.